versie: 20 januari 2021

Bij onze aanpak is rekening gehouden met de nieuwste maatregelen door de overheid en van het RIVM. Er zijn twee onderdelen van het slaaponderzoek: het consult van de somnoloog (medisch specialist op het gebied van slaap, in een aantal gevallen gecombineerd met een consult met de ergotherapeut) en het slaaponderzoek binnen Van der Valk Care zorghotel.

  • De consulten van de somnoloog en die van de ergotherapeut gaan gewoon door, maar worden alleen telefonisch of via het beeldscherm gedaan.
  • Het slaaponderzoek kan gewoon doorgaan: de verpleegkundige, alle medewerkers van het Zorghotel en die van het hotel dragen mondkapjes. De verpleegkundige heeft daarnaast extra maatregelen genomen bij het aanbrengen van de meetapparatuur. Er is volop desinfectiemateriaal, bij het inchecken kan de temperatuur worden gemeten en er is overal aandacht voor de coronamaatregelen.
  • Het ontbijt en eventueel het diner kunnen door alle maatregelen veilig in het restaurant, maar ook op de kamer worden geregeld.
  • Heb je milde of zwaardere symptomen als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38C); of huisgenoten met koorts en/of benauwdheidklachten? Dan kunnen wij alleen een afspraak via beeldscherm maken en geen slaaponderzoek doen.
  • Als je zelf de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen hebt gehad of is bij jou of een huisgenoot / gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld? Dan moeten afspraken op locatie worden uitgesteld of omgezet naar (beeld) bellen. Er kan geen slaaponderzoek plaatsvinden.
  • Wij werken deels vanuit huis. Het is dus mogelijk dat wij bellen met een onbekend nummer of met de melding ‘anoniem’.

Als er nieuwe maatregelen of inzichten komen, dan zullen wij dat direct melden.

Lees hieronder de informatie door op de tekst te klikken:
Basisregels corona
Maatregelen tot ten minste 9 februari 2021
De routekaart, met­ per risiconiveau de maatregelen in de regio 
Algemene informatie avondklok
Duidelijk en in meer talen uitleg over corona

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Heb je problemen met slapen, slaap je slecht, of ben je vaak vermoeid? Neem contact met ons op.