Ruim honderd belangstellenden waren bij de introductie van de nieuwe Slaapkliniek. Ze waren naar het prachtige Van der Valk hotel in Tiel gekomen voor een symposium waar dat een belangrijk agendapunt was.

Als je langere tijd slecht slaapt, moe wakker wordt en last hebt van vermoeidheid, kan de huisarts of medisch specialist verwijzen naar een slaapspecialist. Dat is een medisch specialist die zich heeft gespecialiseerd in slaapstoornissen. Bij Slaapkliniek mag je veel tijd voor persoonlijke aandacht verwachten door een ervaren slaapspecialist. Een slaaponderzoek combineert comfortabel slapen in een luxe kamer, met 24/7 verpleegkundige zorg.

Elfi van der Valk heeft direct naast het hotel in Tiel een zorghotel en een zorgcentrum onder de naam Vitaal gerealiseerd. Dat is de thuishaven van Slaapkliniek voor zowel de polikliniek van de slaapspecialist en de slaaponderzoeken. Belangrijk is dat er een actieve samenwerking is tussen de medisch specialisten van Vermoeidheid- en Slaapkliniek. Op die manier moet er een beter inzicht komen in de slaapstoornissen van patiënten en natuurlijk de behandeling daarvan.

Recent Posts

Start met typen en druk op enter om te zoeken